Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ρεκόρ τηλεθέασης για τα Όσκαρ


Περισσότεροι από 39 εκατομμύρια Αμερικανοί τηλεθεατές παρακολούθησαν την τελετή απονομής των Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής, ποσοστό μεγαλύτερο από το 2011, παρότι πολλοί κριτικοί χαρακτήρισαν την τελετή παλιομοδίτικη.

Πιο συγκεκριμένα, την τελετή που διήρκεσε περισσότερες από τρεις ώρες παρακολούθησαν 39,3 εκατομμύρια άνθρωποι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα.
Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC ανακοίνωσε ότι το κοινό αυτό ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο μετά το 2007, ενώ τον περασμένο χρόνο την τελετή παρακολούθησαν 37,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Με οικοδεσπότη τον 63χρονο Μπίλι Κρίσταλ, η τελετή διατήρησε το κοινό της στην ηλικιακή ομάδα 18-49 και προσείλκυσε περισσότερες γυναίκες σε σχέση με πέρυσι, όπως προκύπτει από τα στοιχεία.


Η ετήσια απονομή των βραβείων Όσκαρ είναι κατά παράδοση ένα από τα τηλεοπτικά γεγονότα με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ, αλλά τα τελευταία χρόνια η τηλεθέαση έχει μειωθεί, ειδικά όταν ταινίες blockbuster, δεν είναι υποψήφιες για κάποιο από τα μεγάλα βραβεία.
(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...