Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Εκτός ΕΡΤ ο Τάκης Σπηλιόπουλος λόγω της μονοθεσίαςΟ Τάκης Σπηλιόπουλος είναι ο πρώτος εκ των συμβασιούχων της ΕΡΤ ο οποίος δεν αποδέχεται την ανανέωση της συμβάσεώς του, σεβόμενος τον κανόνα της μονοθεσίας.
Στην επιστολή που έστειλε προς το ΔΣ της ΕΡΤ- επιστολή με έντονο το στοιχείο της κοινωνικής αλληλεγγύης, υπογραμμίζει: «Αδυνατώ για ηθικούς λόγους και για λόγους δικαιοσύνης να αποδεχτώ την ανανέωση της σύμβασής μου. Σεβόμενος απολύτως τον κανόνα που ορθώς όρισε η ΕΡΤ περί μονοθεσίας και με δεδομένο πως έχω απασχόληση, θεωρώ δίκαιο η θέση μου να παραχωρηθεί σε άλλο συνάδελφο, ο οποίος είναι άνεργος».

Σημειώνουμε ότι αύριο Τετάρτη λήγει η προθεσμία ώστε οι συμβασιούχοι που επελέγησαν να δηλώσουν ότι δεν αμείβονται από άλλο μέσο. Δηλαδή ότι η ΕΡΤ είναι η μόνη τους δουλειά.


Στους διαδρόμους ακούγεται ότι ορισμένοι σκέφτονται να διεκδικήσουν το δικαίωμα στη δεύτερη δουλειά. Το αίτημα, κάποτε ήταν απολύτως λογικό. Στις μέρες μας, με την ανεργία να πλήττει βαρύτατα τους δημοσιογράφους, ακούγεται κάπως εξωπραγματικό. Δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε ότι η φημολογία εδράζεται σε αληθινές προθέσεις.
Θα επανέλθουμε…

Πηγή
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας