Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Δεύτερο απεργιακό φύλλο κυκλοφόρησε η «Ελευθεροτυπία»

Στην έκδοση δεύτερου απεργιακού φύλλου που έχει τίτλο «Οι Εργαζόμενοι» προχώρησε χθες το προσωπικό της «Ελευθεροτυπίας», που παραμένει απλήρωτο εδώ και επτά μήνες.
Στην επιστολή τους προς τους αναγνώστες, αναφέρουν μεταξύ άλλων: «ο αγώνας των εργαζομένων όλων των κλάδων της Χ.Κ. Τεγόπουλος συνεχίζεται με την απεργία που έφτασε στην 66η μέρα.

Η πλευρά της εργοδοσίας δεν έχει απαντήσει θετικά σε κανένα από τα βασικά αιτήματα τα οποία έχουμε ομόφωνα θέσει ως προϋποθέσεις για την επανακυκλοφορία της «Ελευθεροτυπίας» που έχει σταματήσει να κυκλοφορεί από τις 22 Δεκεμβρίου λόγω της απεργίας των εργαζομένων της. Η υποδοχή του απεργιακού φύλλου των εργαζομένων στην «Ελευθεροτυπία» από τους αναγνώστες μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Επιστρέφουμε ενθαρρυμένοι από τη δική σας υποστήριξη.


Οι δυσκολίες του εγχειρήματος είναι τεράστιες, αλλά αντλούμε δύναμη από τις αποφάσεις των γενικών μας συνελεύσεων και τη συμμετοχή όλο και περισσότερων συναδέλφων στο ρεπορτάζ, την αρθρογραφία, τη διόρθωση, το στήσιμο, τη σελιδοποίηση και την παραγωγή».
Σημειώνουμε πως το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η εταιρεία Χ.Κ.Τεγόπουλος κατά της έκδοσης δεύτερου απεργιακού φύλλου, ενώ η κύρια εκδίκαση της προσφυγής της εταιρείας θα γίνει στις 2 Μαΐου.
Πηγή star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...