Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η προσφυγή της Μάνιας για το αυριανό απεργιακό φύλλο



Προσφυγή της Μάνιας, εναντίον της ΕΣΗΕΑ για το αυριανό απεργιακό φύλλο που ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι της “Ελευθεροτυπίας”.


Πανελλαδικά θα κυκλοφορήσει αύριο η εφημερίδα των εργαζόμενων της Χ.Κ.Τεγόπουλος  συμφωνα με το παρακάτω Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν :

Δελτίο Τύπου εργαζόμενων “Ελευθεροτυπίας”

Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία, εκδίδουν αύριο, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012, απεργιακό φύλλο, μετά από απόφαση της γενικής τους συνέλευσης. Η έκδοση, θα διανεμηθεί πανελλαδικά, σε όλα τα περίπτερα.
Η πρωτοβουλία αυτή, πιστεύουμε, πως θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των αναγνωστών της εφημερίδας για το αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99 που υπέβαλε η ΧΚ Τεγόπουλος και την διακοπή της κυκλοφορίας.


Η έκδοση, θα είναι 56 σελίδων, με πλήρη ειδησεογραφική ύλη για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, με όλες τις εξελίξεις στα ανοιχτά μέτωπα της κοινωνίας, τα τελευταία νέα από τον χώρο του πολιτισμού και την αθλητική κίνηση.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει ως συνάδελφοι και παρακαλούμε για την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού με όποιο τρόπο θεωρείτε εσείς καλύτερο.

Πηγή:Typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...