Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ψηφιακό σήμα για ακόμη περισσότερες περιοχές




Πάτρα, Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία θα το απολαμβάνουν από Φεβρουάριο
 
Υψηλής ευκρίνειας σήμα θα απολαμβάνουν στην τηλεόρασή τους οι τηλεθεατές στην Πάτρα, στην Δυτική Αχαΐα, στην βόρεια πλευρά της Ηλείας και στην νότια Αιτωλοακαρνανία (Μεσολόγγι, Ναύπακτος). Το ψηφιακό σήμα της Digea επεκτείνεται από τις 3 Φεβρουαρίου, με την έναρξη λειτουργίας του κέντρου εκπομπής στην Αρόη Πατρών.

Ένα δεύτερο προτέρημα της ψηφιακής τηλεόρασης είναι ότι απαιτεί πολύ χαμηλότερη ισχύ συγκριτικά με την αναλογική και συμβάλλει στην εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος.

Την Πέμπτη το μεσημέρι, στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων έγινε η επίσημη παρουσίαση της μετάβασης στην ψηφιακή τηλεοπτική εποχή απ’ τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σωκράτη Κάτσικα, τον Γενικό Διευθυντή της Digea (ψηφιακός πάροχος) Γιώργο Μαθιό και τον Γενικό Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ Νίκο Μιχαλίτση.

Πηγη : http://www.newsbeast.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...