Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Nίκος Χατζηνικολάου: Μετά τις γιορτές ψάχνω για δουλειά στην τηλεόραση

Την αγανάκτησή του εξέφρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στο ALTER μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Twitter.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το κανάλι του Μπουρναζίου και το τηλεοπτικό μέλλον του ίδιου, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά:
«Σε ποιο πράγμα να πάρω θέση; Για μενα η υπόθεση ΑΛΤΕΡ τελείωσε. Μετά τις γιορτές θα ψάξω δουλειά στην τηλεόραση. Ένα χρόνο απλήρωτος»...
Απογοητευμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων, έκανε σαφές πως το κεφάλαιο ALTER «έκλεισε» πλέον οριστικά για εκείνον, και μάλιστα όχι με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει δεχθεί πρόταση για συνεργασία...


απ΄ όλα σχεδόν τα ελληνικά κανάλια, κρατά όμως τα χαρτιά του κλειστά αφού όπως επισήμανε και ο ίδιος τον Ιανουάριο θα αναζητήσει και επισήμως τη νέα του επαγγελματική στέγη.

Τόσο ο Δημήτρης Κοντομηνάς -που είναι θέμα χρόνου να πάρει και πάλι στα χέρια του το κανάλι της Κάντζας- αλλά και ο ANT1 κάνουν συνεχείς κρούσεις στον εκδότη, προκειμένου να τον ενσωματώσουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους.

(newpost)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...