Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Νέες Μειώσεις στο «Έθνος»

thumb
γράφει ο Τυπικός

Νέο γύρο αναστάτωσης στον Πήγασο έφερε η εκ μέρους Φώτη Μπόμπολα, και δια στόματος Θανάση Τσεκούρα, απαίτηση για επιπλέον μειώσεις μισθών κατά 10% στους μισθούς των εργαζομένων.

Οι προθέσεις του Φώτη Μπόμπολα είχαν γίνει γνωστές όλο το προηγούμενο διάστημα και τη Δευτέρα το απόγευμα πήραν επίσημο χαρακτήρα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η διεύθυνση του Πήγασου θέλει οι εργαζόμενοι στο «Έθνος» και στην «Ημερησία» να βάλουν (ξανά) την υπογραφή τους σε ατομικές συμβάσεις συμφωνώντας σε (νέα) περικοπή μισθού κατά 10%, που σημαίνει στο σύνολο 20% αφού έχει προηγηθεί πολύ πρόσφατα ακόμη μια ενώ οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η διοίκηση είπε ότι η επιπλέον μείωση θα γίνει σε όσους λαμβάνουν από 1500 ευρώ και πάνω.


Η πρώτη αντίδραση των εργαζομένων σε «Έθνος» και «Ημερησία» στα όσα ζητάει η διοίκηση του Πήγασου είναι ότι δεν υπογράφουν καμία νέα μείωση μισθού και αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο για απεργιακές κινητοποιήσεις.
Όλα τα λεφτά πάντως είναι η ημέρα που αποφάσισε το Μπομπολαίικο να ανακοινώσει τις νέες περικοπές. Ρίξτε μια ματιά στα όσα γράφει η Goldfinger...
(TO ΠΟΝΤΙΚΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...