Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ποιούς θα αξιοποιήσει ο Δ. Κοντομηνάς στον ALPHA


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

(zoornalistas)


Τα στελέχη που πλαισιώνουν δημοσιογραφικά (κι όχι μόνο) τον ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ 9 σκέφτεται να αξιοποιήσει στον ALPHA ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς που σύντομα αναλαμβάνει τα ηνία του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας.
Το πρώτο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη ο οποίος τώρα παρουσιάζει το«Αποκαλυπτικό Δελτίο» στο ΕΧΤΡΑ 3. Ο Γ. Παπαγιάννης προορίζεται για κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ALPHA ενώ τη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης αναμένεται να αναλάβει ο Μάνος Κακλαμάνος, νυν επικεφαλής του ραδιοσταθμού ΡΑΔΙΟ 9. Ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με τον νυν παρουσιαστή Αντώνη Σρόιτερ ο οποίος σημειωτέον έχει συμβόλαιο με τους Γερμανούς.


Δύο από τα δυνατά χαρτιά για το όλο εγχείρημα -και ειδικά στον «ψυχαγωγικό» τομέα- είναι φυσικά ο Τζίμης Πανούσης και ο Λάκης Λαζόπουλος ενώ στο ενημερωτικό τμήμα αναμένεται να αξιοποιηθούν και οι..Χάρης Μπότσαρης, Δήμος Βερύκιος, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, Γιάννης Ντάσκας, Θανάσης Κουμπαρούδης, Βασίλης Μπόνιος και Χρήστος Λογαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...