Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Στη βουλή η αίτηση υπαγωγής της «Ελευθεροτυπίας» στο άρθρο 99

Οι εξελίξεις στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» συζητήθηκαν σήμερα στη βουλή, μετά από επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος.

«Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε συνολικά τις εφημερίδες για να ξεπεράσουν την κρίση», δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση.

Ο κ. Καψής είπε πως έχει ξεκινήσει συναντήσεις με την Ένωση Ιδιοκτητών αλλά και με την ΕΣΗΕΑ, και ότι περιμένει προτάσεις, ρεαλιστικές και σύννομες, και από τα κόμματα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση κατά των συνδικαλιστών της ΕΡΤ χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη συνεχή κήρυξη παράνομων, όπως είπε, στάσεων εργασίας, και τονίζοντας πως απαξιώνεται η δημόσια τηλεόραση.


Σε μεθόδευση απέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Μουλόπουλος, την αίτηση υπαγωγής της Ελευθεροτυπίας στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, λέγοντας ότι ήρθε μία ημέρα μετά τη δικαίωση των εργαζομένων, που είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.
(newscode)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...