Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο Marco Struecker στη θέση του Γενικού Διευθυντή και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΒrandsGalaxy.


Ανακοίνωση ομίλου ΑΝΤ1

Ο Marco Struecker, παράλληλα με τα καθήκοντά του Γενικού Διευθυντή  του ΑΝΤΕΝΝΑ Internet αναλαμβάνει και Διευθύνων  Σύμβουλος- Γενικός Διευθυντής της ΒrandsGalaxy. Η ΒrandsGalaxy, αποτελεί μια πρωτοποριακή  επιχειρηματική κίνηση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο χώρο του e-commerce . Eίναι ένα Shopping Club που δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να αποκτήσουν επώνυμα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και είδη για το σπίτι σε τιμές έως και 70% χαμηλότερες από τις προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης.
Η ανταπόκριση του κόσμου στην BrandsGlaxy ήταν τεράστια από
την πρώτη κιόλας εβδομάδα λειτουργίας της και οι εγγραφές μελών στην νέα πλατφόρμα  ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Η ίδια δυναμική πορεία συνεχίζεται σταθερά μέχρι σήμερα.
Ο Marco Struecker έχει διαγράψει μια πολυετή  επιτυχημένη  πορεία και έχει συμβάλει σημαντικά στη δυναμική παρουσία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο χώρο του διαδικτύου. Είναι βέβαιο ότι από με τα νέα του καθήκοντα   θα οδηγήσει την ΒrandsGalaxy, σε ένα δυναμικότερο μέλλον στο  e-commerce, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο συγκεκριμένο χώρο.

Πηγή:Typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...