Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Η εκ περιτροπής εργασία θα φορεθεί πολύ τη νέα χρόνια στο Μεγάλο κανάλι και θα φέρει την υπογραφή Μπόμπολα που αντιστέκεται στα σενάρια της συγχώνευσης!

 
H εκ περιτροπής εργασία είναι το… κοστούμι που άρχισαν να ράβουν οι ιδιοκτήτες του μεγάλου καναλιού και θα επιβάλλουν να φορεθεί τη νέα χρονιά που ανατέλλει σε ένα μήνα! Η πατρότητα του σχεδίου και τα ραπτικά θα φέρουν την υπογραφή της πλευράς Μπόμπολας που επιμένει στην αυτόνομη κάθοδο του καναλιού – σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές και, θα επιβληθεί σε μια προσπάθεια περεταίρω μείωσης του κόστους. Οι ίδιες πηγές ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους ότι η οικογένεια Μπόμπολα – κόντρα στα δημοσιεύματα των ημερών, εξακολουθεί να ασκεί βέτο στην ιδέα της συγχώνευσης Mega και Star, προτείνοντας συγκεκριμένα μέτρα προστασίας απέναντι στην κρίση. Έτσι, εκτός από την επιβολή 3ήμερης και 4ήμερης εργασίας από το δεύτερο μισό της σεζόν σε συνδυασμό με ορισμένες απολύσεις, αισιοδοξεί ότι θα χορηγηθεί δάνειο στο κανάλι που θα τους επιτρέψει, τσοντάροντας και οι ίδιοι οι εκδότες από την τσέπη τους, να επιπλεύσουν στη φουρτούνα της οικονομικής δίνης.


Με άλλα λόγια η πλευρά Μπόμπολα δεν έχει σκοπό να αφήσει τους Βαρδινογιάννηδες να περάσουν μπροστά σε περίπτωση συγχώνευσης των δύο καναλιών και για αυτό προτίθεται να βάλει το χέρι στη τσέπη!

(enimerosi24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...