Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Διάψευση Γιαννίκου για την παραίτηση

Την είδηση περί παραίτησής του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Alter, διέψευσε στον γενικό διευθυντή του καναλιού Βασίλη Κοσμόπουλο ο Κώστας Γιαννίκος.

Η σχετική πληροφορία έγινε γνωστή ατύπως στο πλαίσιο Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων στο κανάλι δια στόματος του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη, και υποτίθεται ότι θα γνωστοποιηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Alter.

Λίγο αργότερα οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να  προχωρήσουν σε κατάληψη των θεάτρων  της Ελληνικής Θεαμάτων Α.Ε. Εντωμεταξύ, το απόγευμα της Δευτέρας οι απλήρωτοι δημοσιογράφοι ανήρτησαν κάρτα με την οποία ζητούν τα δεδουλευμένα τους, παρεμβαίνοντας στη ροή του καναλιού. Η κάρτα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι εργαζόμενοι του Alter δεν είναι είλωτες. Απαιτούν τώρα τα δεδουλευμένα τους. ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!». Μετά τις εξελίξεις ορίστηκε για το απόγευμα της Τρίτης (20:00) ραντεβού των μελών του «Διασωματειακού» με τον Κ. Γιαννίκο.


Πάντως, σε συμφωνία του γενικού διευθυντή Β. Κοσμόπουλου με τους εργαζόμενους που έχουν καταλάβει τη ροή του καναλιού, αποφασίστηκε η κάρτα να «προβάλλεται» πριν και μετά τις διαφημίσεις εν όψει της συνάντησης της Τρίτης, σε μια κίνηση καλής θέλησης από τους εργαζόμενους, ενώ δέχθηκαν την επιστροφή στις οθόνες του μαγνητοσκοπημένου προγράμματος. Οι τελευταίοι, ωστόσο, διαμηνύσαν ότι την ώρα του ραντεβού των μελών του Διασωματειακού με τον Κ. Γιαννίκο, «θα βρίσκονται στο κανάλι και αν δεν υπάρξει πρακτικά θετική εξέλιξη, αμέσως χωρίς άλλη προειδοποίηση θα κατεβάσουν τον διακόπτη».

(advertising.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...