Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Free Wi-Fi στο άλσος της Εθνικής Βιβλιοθήκης | Τα Multirama στο πλευρό των Atenistas


Σε εγκατάσταση δικτύου δωρεάν ασύρματου ίντερνετ (Wi-Fi) προχώρησε το δίκτυο καταστημάτων Multirama, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της δράσης των Atenistas για την ανάπλαση του άλσους της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας.
Τα Multirama στηρίζουν την πρωτοβουλία των Atenistas που έχει στόχο την δημιουργία ενός χώρου όπου οι επισκέπτες και οι πολίτες της Αθήνας θα μπορούν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους, με υποδομές προηγμένης τεχνολογίας για όλους.
Το Σάββατο που
μας πέρασε τα Multirama βρέθηκαν στο πάρκο της Εθνικής Βιβλιοθήκης με στόχο να συμβάλλουν στο έργο ανάπλασης του άλσους, εγκαθιστώντας τον εξοπλισμό ασύρματου ίντερνετ στο χώρο του άλσους.
Μέσω της δράσης αυτής και με την ενίσχυση της δημιουργίας ενός νέου κήπου στην Εθνική Βιβλιοθήκη, το δίκτυο καταστημάτων Multirama συμμετέχει σε μια ενέργεια που συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής στη πόλη αλλά και στην ενίσχυση της εξοικείωσης του κοινού με τις νέες τεχνολογίες.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δράση στο atenistas.gr.http://www.xblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...