Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

O ΣΚΑΪ αλλάζει (πολιτική) γραμμή


ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ POST ΤΟ ANTINEWS.GR

Δεν πάει τόσο καλά τελευταία ο ΣΚΑΪ και χάνει ακροατήριο, λένε καλά πληροφορημένες πηγές. Έτσι την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανωτάτου επιπέδου στην οποία αποφασίσθηκε σειρά μέτρα για την αλλαγή της εικόνας του σταθμού, τα οποία είναι ήδη “ορατά”.
Πρώτον, ο σταθμός θα προβάλλει μόνο την δική του πολιτική πρόταση για ένα “σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, για να προχωρήσει η χώρα μπροστά“.
(Και ύστερα διερωτώνται γιατί χάνουν κόσμο. Τα ΜΜΕ δεν
ασχολούνται με την αλήθεια, ή έστω μέρος της; Διατυπώνουν και προβάλλουν δικές τους πολιτικές θέσεις; Υποκαθιστούν τα κόμματα;)

Δεύτερον, αναφορικά με το ΠΑΣΟΚ, “δεν θα κινηθεί σε γραμμή Παπανδρέου ή Βενιζέλου”. Αλλά θα είναι απέναντί τους. (Ίσως γι αυτό πρωταγωνιστεί σε σενάρια συγκυβέρνησης. Υποστηρίζουν τον … “Κανένα”)

Τρίτον, αναφορικά με την ΝΔ αποφάσισαν, λέει, να μην δώσουν “λευκή επιταγή στον Σαμαρά” (λες και τους ρώτησε κανένας). Αντιθέτως θα τον πιέζουν για τα στελέχη και τους συνεργάτες του, την πολιτική κατεύθυνση, το χρονοδιάγραμμα κλπ κλπ.

(Οι υποψιασμένοι αναγνώστες μας αντιλαμβάνονται αμέσως τι σημαίνει “πιέσεις” από το εκδοτικό κατεστημένο και σε τι ακριβώς αποσκοπούν)

Έγινε βεβαίως και αυτοκριτική για το παρελθόν. Και που κατέληξαν; Ότι ο σταθμός επί 20 χρόνια ήταν πολύ ….”αντί”, καθώς “ήταν απέναντι σε όλες τις κυβερνήσεις, στο καθεστώς της μεταπολίτευσης κ.λπ.” (!!!)).

(Δεν ήταν δηλαδή όσο έπρεπε …συστημικός. Όχι δεν θα γελάσω, το ρεπορτάζ είναι σοβαρό)
Τα σχόλια δικά σας. Εγώ αδυνατώ να συνεχίσω άλλο.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...