Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστρέφει στο Kontra o Τέρενς Κουίκ


Επιστρέφει- αναβαθμισμένος- ο παρουσιαστής Τέρενς Κουίκ στο Kontra channel, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του σταθμού.

Ανακοίνωση Kontra Channel:

«Το KONTRA CHANNEL ανακοινώνει ότι ο δημοσιογράφος κ. Τέρενς Κουίκ, από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011, επιστρέφει ως ο βασικός παρουσιαστής στο καθημερινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.



Παράλληλα, αναλαμβάνει τον τομέα των ειδησεογραφικών και ενημερωτικών εκπομπών του καναλιού. Το KONTRA CHANNEL θεωρεί υποχρέωσή του, να αποσύρει από την ανακοίνωση της 1ης Σεπτεμβρίου (που είχε εκδοθεί για την τότε αποχώρηση του κ. Κουίκ) οποιοδήποτε σημείο του κειμένου που ο ίδιος είχε εκφράσει δημόσια ότι τον αδικούσε. Με τον κ. Τέρενς Κουίκ και πάλι στις δημοσιογραφικές τάξεις του καναλιού, το KONTRA CHANNEL ξεκινά άμεσα τη νέα τηλεοπτική περίοδο, με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη και με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, να δίνει τις καθημερινές του μάχες για την πλήρη, ξεκάθαρη και ασυμβίβαστη ενημέρωση των Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...