Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν έχουν τελειωμό οι απολύσεις στον Πήγασο

thumb
γράφει ο Τυπικός
(ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ)

Η… πολιτική των απολύσεων συνεχίζεται στον Πήγασο. Τελευταίο «θύμα» ο αρχισυντάκτης του «Έθνους της Κυριακής» (και συνδικαλιστής) Γιώργος Γιουκάκης, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ειδοποιήθηκε για την απόλυση του από τον Φώτη Μπόμπολα αλλά και τον διευθυντή της εφημερίδας Θανάση Τσεκούρα.


Η απόλυση του Γιώργου Γιουκάκη ήταν η τρίτη στην εβδομάδα που διανύουμε καθώς είχαν προηγηθεί μια ημέρα πριν οι απολύσεις των δημοσιογράφων του «Έθνους» Αργυρώς Λύτρα και Ελένης Δουρούκη διότι και οι δυο δεν είχαν υπογράψει ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει ότι η εργοδοσία της εφημερίδας «εκδικείται όσους θέλησαν να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στην εργασία και δεν έσκυψαν το κεφάλι στην εκβιαστική επιβολή μείωσης των αποδοχών και την υπονόμευση των ΣΣΕ. Συγχρόνως, όμως, προετοιμάζει το έδαφος για νέες μειώσεις και νέες απολύσεις καλλιεργώντας κλίμα φόβου και ανασφάλειας».

Για τις απολύσεις στον Πήγασο η ΕΣΗΕΑ καλεί σε συνέλευση όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον Πήγασο την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...