Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Όλη η αλήθεια για την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η επιτυχημένη τηλεμαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρήγου. Η κρίση δεν την αγγίζει όπως τους περισσότερους Έλληνες καθώς


το εστιατόριο της «Παπαδάκης» εξακολουθεί να είναι η πρώτη επιλογή του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου. Είναι ενδεικτικό πως μέλη της τρόικας και του ΔΝΤ επιλέγουν όποτε είναι στην Αθήνα να δειπνήσουν εκεί και μάλιστα η Αργυρώ έχει αναπτύξει πολύ φιλικές σχέσεις με τους  ελεγκτές όλο αυτό το διάστημα καλώντας τους και για διακοπές στην Πάρο.

Πάντα με τους ισχυρούς. Εδώ με το Γιαννη Ραγκούση
Την ίδια ώρα είναι σε ισχύ  το «χρυσό» της συμβόλαιο με τον εκδοτικό όμιλο Λυμπέρη για την κυκλοφορία νέων DVD, ενθέτων σε περιοδικά αλλά και ιστοσελίδων μαγειρικής. 
Το μεγάλο όμως όπλο της σιδηράς μαγείρισσας είναι οι τηλεοπτικοί ελιγμοί. Μετά τις συνεργασίες της με
το MEGA (Όμορφος κόσμος) ALPHA (Καφές με την Ελένη) και ANT1 (10 με 1 μαζί) ενεργοποιείται σε λίγες εβδομάδες η, από το Νοέμβριο του 2010, συμφωνία της με το MEGA και την εκπομπή Πρωινό mou.
Το deal είχε γίνει από την στιγμή που η Μπαρμπαρήγου έμεινε εκτός TOP CHEF του ΑΝΤ1 και το είχε κλέισει ο σύζυγός της Μανώλης που συνδέεται με τους παρουσιαστές του MEGA. 
Όσον αφορά στο TOP CHEF και τη μη συμμετοχή της, η ίδια ως γνωστόν  είναι αγαπητή  στον χώρο της μαγειρικής και της τηλεόρασης αλλά κανείς δεν ήθελε σε ένα τόσο σαβαρό project τις παλλινωδίες στις οποίες την οδηγούν άνθρωποι του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος. Παρόλα αυτά της προτάθηκε τότε να έχει το ρόλο της συμβούλου των διαγωνιζομένων αλλά αρνήθηκε θέτωντας όρους που υποβάθμιζαν Μαμαλάκη, Πέσκια, Τραστέλη κλπ.
Τότε  αποφάσισε να παραμείνει στο 10 με 1 προσωρινά αλλά η απήχηση που είχαν οι σεφ από τα δύο ριάλιτι μαγειρικής (Master Chef, Top Chef) αλλά και το περιβάλλον της (βλέπε παραπάνω σχέσεις) της δημιούργησαν πολύ μεγάλη πίεση με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί υπό συνθήκες Silver Alert. Για να κρατήσει όμως ανοιχτή την πόρτα του ΑΝΤ1 άρχισε να διαρρέει ότι το πρόβλημα της είχε αφορμή ένα περιστατικό με έναν εκ των δυο παρουσιαστών κάτι που ουδέποτε συνέβη!
'Οπως καταλαβαίνετε ένα βιβλίο για τους μάγειρες της TV θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα βιβλία μαγειρικής.
Μένει να δούμε ποια θα είναι η μεθεπόμενη τηλεοπτική κίνηση της Αργυρώς καθώς προς το παρόν παίρνει τη δουλειά του Άκη Πετρετζίκη και βλέπουμε.http://www.blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...