Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τρία εκατομμύρια ευρώ για... προκαταβολές και πέντε για αποζημιώσεις στην Ελευθεροτυπία

Η Συνέλευση στην Ελευθεροτυπία είναι σε εξέλιξη, αλλά τα πρώτα μηνύματα λένε ότι η ιδιοκτησία ανακοίνωσε πως ως τα τέλη του 2011 θα δοθούν 3 εκατ. για μισθούς και 5 εκατ. για αποζημιώσεις. 


Αυτό σημαίνει ότι το δάνειο που εκταμιεύθηκε ήταν 8 εκατ. ευρώ, αλλά σημαίνει και κάτι άλλο: 
Ότι τα χρήματα που υπάρχουν για μισθούς μάλλον δεν θα επαρκούν για να πληρωθούν τα χρεωστούμενα και τους μήνες που εναπομένουν και ότι το ποσό των αποζημιώσεων δεν επαρκεί για πλήρη εξυγίανση, αν φυσικά συνεχίζει να ισχύει πως η Μάνια Τεγοπούλου σκεφτόταν 300- 400 αποχωρήσεις.

Ο οικονομικός διευθυντής Α. Πολυκανδριώτης, δήλωσε ότι θα πληρώσει το 80% των μισθών του Οκτωβρίου, χωρίς να διευκρινίσει τι θα γίνει με τον Σεπτέμβριο (τον χρωστάει όλο) τον Αύγουστο (περίπου το 80%) και τον Ιούλιο (από 30-40%). Διευκρινίζοντας δε ότι τον ενδιαφέρουν οι... αριθμοί (και όχι οι άνθρωποι) είπε ότι το κόστος πρέπει να μειωθεί κατά 50%. 

ΣΕ ότι αφορά αυτούς που θα αποχωρήσουν, έκανε λόγο για... οικειοθελείς αποχωρήσεις, κάτι στο οποίο αντέδρασε έρνατονα ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης τονίζοντας ότι πρόκειται για απολύσεις και ότι υπάρχει σχετική εργατική νομοθεσία. Ο Τρίμης μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της απεργίας.  
Η συνέλευση συνεχίζεται...http://www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...