Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν πληρώνει και απειλεί με 50 απολύσεις ο Μπόμπολας



Στα βήματα της Μάνιας (Τεγοπούλου) βαδίζει και ο Φώτης (Μπόμπολας), σε ότι τουλάχιστον αφορά στις πληρωμές!

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, χθες, με την παρουσία των διευθυντών και των αρχισυντακτών, ο Φώτης Μπόμπολας ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να πληρώσει σήμερα! Υποσχέθηκε ότι θα πληρώσει τους μισθούς από την Δευτέρα, αλλά ταυτοχρόνως ξεκαθάρισε πως στο μέλλον θα ακολουθήσει την πολιτική της Ελευθεροτυπίας! Δεν θα πληρώνει τακτικά, κάνοντας… σύστημα την καθυστέρηση της μισθοδοσίας γιατί- λέει, χάνει πολλά χρήματα.


Για το τέλος, τους κράτησε και το… κερασάκι: Ανακοίνωσε ότι αν η καθυστέρηση των πληρωμών (που είναι επιλογή του σύμφωνα με τα λεγόμενά του) οδηγήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις, θα απολυθούν πάραυτα πενήντα εργαζόμενοι!!!

Είναι σαφές ότι ο Φώτης (Μπόμπολας) δεν έκανε αυτή την κίνηση τυχαία. Προφανώς και γνωρίζει τις διαθέσεις του Σταύρου Ψυχάρη για τον ΔΟΛ και ξεκάθαρα εκβιάζει. Το πιθανότερο είναι ότι ετοιμάζει κάποια μεγάλη κίνηση και προλειαίνει το κλίμα για να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Εικάζεται ότι είναι έτοιμος να  καταργήσει το Έθνος του Σαββάτου και να προχωρήσει σε μια έκδοση για όλο το Σαββατοκύριακο. Πιθανόν θα χρησιμοποιήσει κόσμο κυρίως από το ημερήσιο Έθνος, γι αυτό και οι απολύσεις επιτελικών στελεχών του Κυριακάτικου τις τελευταίες μέρες.

ΥΓ: Η πληροφορία ότι μετά την σύσκεψη άναψε ένα πούρο και κοίταζε ευτυχής από το παράθυρο του γραφείου του τα αυτοκίνητα που περνούσαν την Αττική οδό (και τα διόδιά της φυσικά) σκεπτόμενος ότι εξασφάλισε το… παντεσπάνι του, ελέγχεται ως ανακριβής.

ΧΡ.ΑΝ
(Newpost)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...