Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Συμφωνία για το haircut της Leo Burnett

Σε συμφωνία με τους τηλεοπτικούς σταθμούς φαίνεται πως έφτασε η Leo Burnett για την καταβολή του 72% των υποχρεώσεών της προς αυτούς. Καμία αναφορά για τον έντυπο Τύπο.
 
Πληροφορίες αναφέρουν πως η διαφημιστική εταιρεία θα καταβάλλει στα κανάλια το 72% των υποχρεώσεών της, ενώ η σχετική συμφωνία θα οριστικοποιηθεί με την επιστροφή του Mathias Emmerich στην Ελλάδα μέσα στο Σεπτέμβριο. Το ποσοστό μείωσης των οφειλών (28%) προέκυψε, σύμφωνα με πηγές της αγοράς, έπειτα από την παραίτηση της Leo Burnett από τη διεκδίκηση των επιστροφών και εκπτώσεων που έχουν συμφωνηθεί, ενώ συνυπολογίστηκε και το γεγονός πως το Publicis Groupe προτίθεται να καταβάλλει το υπόλοιπο των οφειλών τοις μετρητοίς.

Σημειώνεται πως αρχικά ο Emmerich είχε απευθύνει επιστολή του προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς, μέσω της οποίας ζητούσε haircut των οφειλών της διαφημιστικής εταιρείας κατά 50%. Η πρόταση αυτή δεν προχώρησε, καθώς το ποσοστό κρίθηκε ιδιαίτερα υψηλό. Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση αναφορικά με το τι θα ισχύσει στην περίπτωση των οφειλών της Leo Burnett προς τον έντυπο Τύπο.
(advertising.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...