Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Αποκάλυψη - Καρφιού: Η Μάνια Τεγοπούλου αγόρασε το σπίτι του Γιωτόπουλου


AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ

Στην ιδιοκτησία της εκδότριας της Ελευθεροτυπίας, Μάνιας Τεγοπούλου, πέρασε το περίφημο «κόκκινο» σπίτι του καταδικασμένου για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, στους Λειψούς.
Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας «Στο Καρφί», η αγορά έγινε στις 14 Απριλίου 2011 και η κόρη του ιδρυτή της Ελευθεροτυπίας πλήρωσε, βάσει συμβολαίου, το ποσό των 170.000 ευρώ, όσο δηλαδή αντιστοιχεί στην αντικειμενική αξία του εν λόγω διώροφου κτίσματος και του οικοπέδου.
Συγκεκριμένα, με βάση το υπ' αριθμόν 2835 συμβόλαιο που κατατέθηκε στο υποθηκοφυλακείο της Πάτμου την 25η Μαϊου 2011, η Μάνια Τεγοπούλου αγόρασε από την Μαρί Τερέζ Πεινό, σύντροφο του καταδικασθένα και φερόμενου ως αρχηγού της 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, τη διώροφη κατοικία συνολικού εμβαδού 102 τμ που έχει χτιστεί σε οικόπεδο δύο στρεμμάτων, και βρίσκεται 300 μέτρα από τη θάλασσα.
Όπως γράφει η εφημερίδα, η σύντροφος του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου οδηγήθηκε στην απόφαση να
πουλήσει το σπίτι της στην κ. Τεγοπολου, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Οι ενδιαφερόμενοι ήταν αρκετοί, αφού το σπίτι είναι διάσημο στο νησί, αλλά η κ. Πεινό προτίμησε την προσφορά της εκδότριας της Ελευθεροτυπίας, με την οποία άλλωστε συνδέονται με φιλικές σχέσεις από την εποχή της δίκης της οργάνωσης «17 Νοέμβρη».
Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου και της Μαρί Τερέζ Πεινό στους Λειψούς ήταν στο επίκεντρο της κόντρας του πρώτου με τον «ισόβιο» δήμαρχο του νησιού, Μπενέτο Σπύρο. Αιτία το κόκκινο χρώμα που είχει επιλέξει ο Γιωτόπουλος που ερχόταν σε αντίθεση με τους ειδικούς όρους δόμησης που είχε θέσει ο Δήμος, ένας από τους οποίους ήταν και το λευκό χρώμα των νέων σπιτιών. Η κ. Πεινό δεν συμμορφώθηκε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια δικαστική διαμάχη την οποία κέρδισε ο δήμαρχος.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...