Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Αναζητείται το επόμενο βήμα μετά το «99»

Αρχισαν οι συσκέψεις μεταξύ των στε­­­λε­χών του καναλιού.

Την πρώτη σύσκεψη των στελεχών του Alter μετά την υπαγωγή του στο άρθρο "99" διοργάνωσε την Πέμπτη ο Τάσος Καζινός, εκπροσωπώντας τον κυπριακό επενδυτικό οργανισμό Argo Fund.

Στη σύσκεψη έγινε αναφορά στις συναντήσεις της διοίκησης με στελέχη (Χατζηνικολάου, Χαρδαβέλλας, Παυλόπουλος, Νικολούλη) προκειμένου να ξεκινήσει το πρόγραμμα, με δεδομένη τη δυσαρέσκεια των παρουσιαστών από την καθυστέρηση των δεδουλευμένων 3 μηνών.

Το κανάλι εισέρχεται στη β' φάση της διαδικασίας που όρισε το Πρωτοδικείο: Στη ρύθμιση των χρεών προς τους πιστωτές με μεσολαβητή τον οικονομολόγο Γ. Κουμή, υπό την προϋπόθεση ότι θα ενεργοποιηθεί το σχέδιο βιωσιμότητας που έχει κατατεθεί.


Στόχος είναι οι υποχρεώσεις να μειωθούν από 483,2 εκατ. ευρώ στα 40,2 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο στη συνέχεια θα αποπληρωθεί έπειτα από συμφωνία με τους πιστωτές τμηματικά εντός 8 ετών.
Το σχέδιο της εταιρείας για την "εξυγίανσή" της προβλέπει την εμφάνιση καθαρών κερδών το 2014, υπό προϋποθέσεις: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 25,6 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 15 εκατ. ευρώ θα προέλθουν από την Argo και τα υπόλοιπα από τους μετόχους, έκδοση υποχρεωτικά μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου 159,2 εκατ. ευρώ, ενώ γίνεται λόγος για την έκδοση ακόμη δύο κοινών ομολογιακών δανείων 35 εκατ. ευρώ και 25 εκατ. ευρώ.
(ethnos online)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...