Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

VIDEO: Η Στάη, ο Ευαγγελάτος, ο ΑΝΤ1 και 1,2 εκατ. ευρώ



Νικήτρια στην κόντρα της με τον ΑΝΤ1 ανακηρύχθηκε η Έλλη Στάη, η οποία θα βάλει στην... τσέπη της το ποσό των 1.2 εκατ. ευρώ!

Όλα άρχισαν το 2005 όταν η Έλλη Στάη έστειλε εξώδικο στο κανάλι με το οποίο ζητούσε την άμεση διακοπή της επαγγελματικής της σχέσης.

Ο λόγος η άνιση μεταχείριση της μετά την έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου στο σταθμό όπως υποστήριζε.

Τότε οι υπεύθυνοι του καναλιού απέστειλαν εξώδικη απάντηση στη δημοσιογράφο με την οποία την καθιστούν «υπεύθυνη για κάθε ζημία που έχουμε υποστεί από την αντισυμβατική συμπεριφορά σας» καθώς και για την «ηθική βλάβη που έχετε μεθοδεύσει και προκαλέσει στην επαγγελματική μας τιμή -λαμβανομένου μάλιστα υπόψη και του γεγονότος ότι, χάριν εντυπώσεων, φροντίσατε να διοχετεύσετε την καταγγελία σας στον Τύπο πριν καν την αποστείλετε στον σταθμό μας».



Το κανάλι χαρακτήρησε «ανυπόστατους, ανύπαρκτους και προσχηματικούς» τους λόγους που επικαλείται στο δικό της εξώδικο η Ελλη Στάη για τη διακοπή της συνεργασίας, τονίζοντας ότι αποβλέπει «κατά τρόπο άκομψο και σπασμωδικό, απλώς και μόνο στην ανώδυνη και άνευ δυσμενών συνεπειών απεμπλοκή σας από τις συμβατικές σας δεσμεύσεις». Στο εξώδικο επισημαίνεται επίσης ότι «ουδείς συμβατικός όρος εμπόδιζε την εταιρεία μας να προσλάβει και έτερο παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, με την ιδιότητα του συμπαρουσιαστή, εφόσον έκρινε ότι με τον τρόπο αυτό θα βελτίωνε τη θεαματικότητα και εμπορικότητα του δελτίου».


Τελικά, κερδισμένη από την ιστορία βγήκε η παρουσιάστρια αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο έκρινε ότι ο ΑΝΤ1 οφείλει να της καταβάλλει το ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ.

Και μιας και μας δόθηκε η ευκαιρία δείτε ένα βίντεο από την συνύπαρξη Στάη- Ευαγγελάτου το 2005 που μόνο... αρμονική δεν την έλεγες!

http://www.youtube.com/watch?v=oaLR93uu0-c&feature=player_embedded#at=54
 
(mediagate.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...