Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ο Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου στο "SKY NEWS

Στην εκπομπή του Jeff Randall στο"SKY NEWS",ήταν καλεσμένος ο Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου κ. Χάρης Οικονομόπουλος, ο οποίος υπήρξε καταπέλτης για το χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα.

" Ενα χρεοκοπημένο πολιτικο συστημα διακυβερνησης των τελευταιων τριαντα χρονων κανει το παν για να χρεωκοπησει την Ελλαδα λεγοντας την ιδια στιγμη πως ο,τι κανει το κανει για να αποφυγει τη χρεωκοπια.

 Το οτι, δηθεν, ολοι οι Ελληνες ειναι φοροφυγαδες ειναι η συκοφαντια που το συστημα και  εμπλεκομενοι εκπροσωποι εταιρων του διαδιδουν για να καλυψουν  τις συνεπεις για τον τοπο απο τα εγκληματα που σαν συμμοριες διεπραξαν.

 Για την, μεχρι και σημερα, ατιμωρητη καταληστευση του

δημοσίου πλουτου με τις αρπαχτες και τις μιζες του 10 τοις εκατο απο την καθε Ζημενς και τις ομοιες της. Μονο απο τις προμηθεις που ανατεθηκαν στην Ζημενς απο το 1997 εως το 2005 το 10 τοις εκατο που - συμφωνα με τις καταθεσεις των διαχειριστων των "Μαυρων Ταμειων" της εταιρειας ηταν η ταρίφα προς τα κομματα (2%), υπουργους και υπογραφοντες (8%)  για καθε δημοσια προμηθεια - υπερβαινει τα 880 εκατομμυρια ευρω. Απο αυτα μολις 15 εχουν εντοπιστει....
 Εαν ημουν στην Ελλαδα θα ημουν και εγω και τα παιδιά μου με τους Αγανακτισμενους στο Συνταγμα, φαινομαι για εξτρεμιστης? 
Οι διαμαρτυριες ειναι ολες ειρηνικες και γινονται απο νοικοκυραιους και οχι απο εξτρεμιστες. Τους εξτρεμιστες τους φουνταρε το συστημα που εχει αποκοπει πλεον, δυστυχως, οριστικά απο την κοινωνια των πολιτων. Ο μονος ωφελημενος απο το γεγονός οτι τελικα δεν μαζευτηκε εκατομμυρια κοσμος στο Συνταγμα ειναι η Κυβερνηση και οι συνεργοι της. 
Οσο η πολιτικη ηγεσια της Ελλαδας και της Ευρώπης καθυστερει τις απαραιτητες θεσμικες αλλαγες και εμεις την ελαχιστη αμεσα απαιτουμενη Συνταγματικη Αναθεώρηση, όσο οι πολιτικοι ιθυνοντες συμπεριφέρονται σαν λογιστες και οχι ως ηγετες, το μέλλων της Ευρωπης και τηςΕλλαδας θα χειροτερευει. Εαν ομως προχωρησουμε αμεσα στις απαιτουμενες θεσμικες αλλαγες τα κερδη θα ειναι τεραστια και καθε επένδυση στην Ελλάδα χρυσοφορα. 

Η μονη διεξοδος ειναι μια έκρηξη ανάπτυξης. Επειδη δεν υπαρχει αλλη, είμαι βεβαιος οτι θα πραγματοποιηθει, ειτε απο αυτή την Κυβερνηση, ειτε απο μια Κυβερνηση Εθνικής Αναγκης που θα συγκροτηθει απο μελη που, αφου ολοκληρωσουν σε τρεις με εξι μηνες τις απαιτούμενες θεσμικες αλλαγες, δεν θα μπορουν να ειναι υποψηφια για κανενα αιρετο αξιωμα για μια τετραετία"http://www.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...