Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

«Νύχτα κρυστάλλων» τον Αύγουστο στον ΔΟΛ

Μετά τις ανακοινώσεις του Σταύρου Ψυχάρη στους εκπροσώπους των εργαζομένων στο ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ ότι οφείλει να προχωρήσει σε περικοπές, πολλοί πίστεψαν ότι οι επόμενες κινήσεις θα γίνουν Σεπτέμβριο με τα πρωτοβρόχια. Πλανώνται πλάνη οικτρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ έχει αποφασίσει να κάνει τις κινήσεις του το καλοκαίρι και το φθινόπωρο να τον βρει σε θέση να διαπραγματευτεί με άλλους όρους με τις τράπεζες. Ενδεχομένως και με το επενδυτικό κοινό, μιας και δεν αποκλείεται ο ΔΟΛ να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Η ΕΣΗΕΑ, γνωρίζει ότι ο Ψυχάρης έχει διαμηνύσει πως δεν βγαίνει πέρα οικονομικά. Το πώς (και αν) προετοιμάζεται για αυτό που θα επέλθει, είναι κάτι που θα δείξει η ιστορία…

ΥΓ: Η αποκληθείσα «νύχτα των κρυστάλλων» αποτελεί το πρώτο μαζικό πογκρόμ εναντίον των Εβραίων στη Γερμανία. Συνέβη τη νύχτα της 9ης Νοεμβρίου 1938 ως τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας και ήταν η πρώτη ένδειξη για το τι θα ακολουθούσε αργότερα με το εβραϊκό ολοκαύτωμα. Ονομάστηκε «νύχτα των κρυστάλλων», επειδή οι Ναζί ξέσπασαν πάνω στις ιδιοκτησίες των Εβραίων, σπάζοντας τις βιτρίνες πολλών καταστημάτων τους.
(NewPost)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...