Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Προσθήκη δύο νέων χαρακτηριστικών στο Youtube


Το Youtube προχώρησε στην προσθήκη δύο νέων χαρακτηριστικών. Το πρώτο από αυτά είναι η προβολής υψηλής ανάλυσης εικόνας ως προεπισκόπηση του video και το δεύτερο η δυνατότητα αφαίρεσης του λογοτύπου της υπηρεσίας.Έως τώρα το youtube χρησιμοποιούσε χαμηλής ανάλυσης εικόνα για την προεπισκόπηση, ακόμα και όταν το video μπορούσε να αναπαραχθεί σε υψηλή ανάλυση, έχοντας ως αποτέλεσμα να αποθαρρύνει κάποιους να το παρακολουθήσουν, δίνοντας την εντύπωση ότι είναι χαμηλής ποιότητας.

Αυτό πλέον δε θα συμβαίνει, αφού για video ανάλυσης 480p και πάνω θα χρησιμοποιείται εξίσου υψηλής ανάλυσης εικόνα προεπισκόπησης, προσφέροντας έτσι μία γεύση της πραγματικής του ποιότητας.Η αλλαγή αυτή θα εφαρμόζεται στα videos που ενσωματώνονται σε σελίδες με τη χρήση του youtube player.
Η δεύτερη προσθήκη αφορά την επιλογή αφαίρεσης του λογοτύπου του Youtube που εμφανίζεται ως υδατογράφημα στην κάτω δεξιά γωνία στα ενσωματωμένα videos.
Η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να χαρακτηριστεί ως τολμηρή, αφού η Google αφαιρεί κάθε αναφορά προς την υπηρεσία της.
Πηγή: nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...