Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Twitter: Οι τηλεοπτικοί ήρωες για τον ανασχηματισμό

Πως είδαν οι τηλεοπτικοί χαρακτήρες αγαπημένων σειρών αλλά και τα greek celebrities τον ανασχηματισμό στην γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης?

Η Όλγα Μαρκάτου του γνωστού Ντόλτσε Βίτα μέσα από το twitter έγραψε: «Στο Πα.Σο.Κ. οι αντιπρόεδροι διορίζονται με βάση τα κιλά τους. Πρέπει να είσαι μπετονιέρα για να διοριστείς μέσω ανασχηματισμού». (@OlgaMarkatou)

Η Σάσα Παπαδήμα του ίδιου σήριαλ σχολίασε καυστικά: «Με Πάγκαλο και Βενιζέλο αγάπη μου αυτό δεν ειναι αντιπροεδρία, ρεσιτάλ χοληστερίνης είναι» (@SasaPapadima)

Η Εμανουέλλα Γρουμπουλάκη των Δέκα Μικρών Μήτσων μέσα από τουίτερ παραδέχθηκε: «Ομολογώ. Με πήραν τηλέφωνο ο Γιωργάκης με τον Αντώνη, για να ηγηθώ. Αρνήθηκα. Εγώ να παρακαλάω τη Μέρκελ για δανεικά;» (@XrysoMou)

Πολιτικοποιημένη η αληθινή ...

Ναταλία Γερμανού σχολίασε σατυρικά την νέα θέση του πρώην «τσάρου» της Οικονομίας: «Οχι, οχι Περιβάλλοντος ο Παπακωνσταντίνου, όχι !!! Αυτός μισει τον αέρα που αναπνέουμε, και χαμογελάει καθε 15αύγουστο» (@nataliagermanou)

H Σοφία Φιλίππου αναδημοσιεύει σχόλιο τρίτου: «ακυβερνησία και μαλακίες. ματιαγμένοι είμαστε» (@sofiafilippou)

Καυστικός με τα ΜΜΕ ο Κώστας Βαξεβάνης: «Άτιμη κοινωνία.Τρισάτιμα ΜΜΕ. Χθες παίζανε Φλωρίδη σήμερα μπορεί να παίξουν Φλωρινιώτη. Βέβαια ο Φλωρινιώτης είναι διαχρονικός» (@KostasVaxevanis)

Επιθετικός ο Χάρρυ Κλυν με τον ΣΚΑΪ: «Μπράβο στον ΖΚΑΪ που έχει το θάρρος να παρουσιάζει έναν κωμικό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Αλλά εδώ που τα λέμε και ο Μπάμπης το αξίζει» (@harryklynn)

Σκληρά λόγια βρίσκει η Χριστίνα Πολίτη στον λογαριασμό της: «Ζούμε σε ένα συνασπισμό μετρίων και ατάλαντων που το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν ραδιουργώντας να καταστρέψουν τους άλλους»… (@ChristinaPoliti).

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το twitter ρωτάει: «Μιλάμε άλλος αέρας μετα την ορκομοσια..... Ωρε που πάμε;;;;;;;;;;;;» ( @ nikosm77)

O Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν πίστευε πως θα γίνει ανασχηματισμός σήμερα: «Fygame gia ekloges..» (@D_ougarezos).

Ο Νότης Χριστοδούλου των «Δέστε Τους» αναρωτιέται: «To ipourgeio xrewkopias se poion anatethike telika?» (@notis_).

Πριν τον ανασχηματισμό ο Νίκος Γεωργιάδης ευχήθηκε: «Μια κυβέρνηση πέφτει πέφτει, την κοιτώ στον πανικό, (Γιώργο) μια ευχή κάνω για σένα, τελευταία μου ελπίδα, τον Θεό παρακαλώ...». (@nickgeorgiadis)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...