Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

"Γυρίζουν" στο Mega

Σε δημιουργικό πυρετό βρίσκονται σχεδόν άπαντες οι συντελεστές των καινούριων σειρών του Mega καθώς κάποιοι από αυτούς κάνουν εντατικά γυρίσματα, άλλοι κάνουν ένα διάλειμμα για να ξαναρχίσουν και άλλοι αδημονούν να ξεκινήσουν ; Τι εννοούμε ; Οι ''Βασιλιάδες'' κάνουν καθημερινά γυρίσματα σε πλατό και έξω, οι του ''Με λένε Βαγγέλη'' έχοντας γυρίσει ήδη έξι επεισόδια κάνουν ένα μπρέικ, ενώ ο Γιάννης Μπέζος και η ομάδα του ξεκινούν γυρίσματα στο τέλος αυτής ή της επόμενης εβδομάδας.

Οσον αφορά δε, το ''Σπίτι μου σπιτάκι μου'' της Ρένας Ρίγγα, είναι το τελευταίο από τις καινούριες σειρές που θα ξεκινήσει γυρίσματα καθώς το πρώτο ''πάμε'' θα ακουστεί στις αρχές Ιουλίου.
 
 
Κατα τ' άλλα, όλοι οι συντελεστές της ''Κλινικής περίπτωσης'' είναι έτοιμοι και διαβασμένοι καθώς από μέρα σε μέρα θα ενημερωθούν για το πρώτο γύρισμα που θα γίνει στην Αθήνα...Η Καρδαμύλη προγραμματίζεται για αργότερα.

Οι ''Βασιλιάδες'', από την άλλη πλευρα, είναι οι πιο...βασιλιάδες από όλους όσον αφορά τα γυρίσματα τους καθώς, έχοντας ξεκινήσει από τον Μάρτιο έχουν υλικό για 20 και βάλε επεισόδια. Πρόσφατα, δε, έφυγαν και από το πλατό και έκαναν σκηνές και σε εξωτερικούς χώρους όπως σε σπίτια στην Κηφισιά και το Χαλάνδρι αλλά και σε πίστα ράλλυ στις Αφίδνες, όπου σύμφωνα με το σενάριο θα ''τρέχουν'' οι νεαροί άρρενες πρωταγωνιστές της σειράς.

tvzapping.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...