Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

LG : Έφτασε η πλατφόρμα Smart TV


Η LG Electronics παρουσιάζει την πλατφόρμα Smart TV, μία ολοκληρωμένη σειρά ποιοτικών εφαρμογών και διαδραστικών παιχνιδιών, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη ψυχαγωγία ολόκληρης της οικογένειας. Το Smart TV της LG διακρίνεται για την απλότητα της χρήσης και την αυξημένη λειτουργικότητα, μετατρέποντας την τηλεόραση σε μια ολοκληρωμένη συσκευή ψυχαγωγίας και πρόσβασης στον κόσμο του Διαδικτύου από τον καναπέ του σπιτιού!


Πιο συγκεκριμένα, η πλατφόρμα Smart TV της LG μετατρέπει τη χρήση της τηλεόρασης σε μία πραγματικά απολαυστική εμπειρία, μέσα από το τακτοποιημένο και εύχρηστο Home Dashboard. Χάρη στις μόλις τέσσερις κεντρικές κατηγορίες –TV Live, Premium Περιεχόμενο, Εφαρμογές Τηλεόρασης και Μπάρα Εκκίνησης- το Home Dashboard εξασφαλίζει ότι οι θεατές απέχουν μόλις μερικά κλικ από το πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο ψυχαγωγίας. Επιπλέον, η διάταξη των εφαρμογών είναι εξαιρετικά απλή και οργανωμένη, ώστε μέσα από ορισμένες λέξεις-κλειδί στην κεντρική οθόνη, οι καταναλωτές έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που επιθυμούν, όποτε τις χρειαστούν.
Παράλληλα, η χρήση της τηλεόρασης απαιτείται πρωτίστως να είναι διασκεδαστική, παράγοντα τον οποίο η LG λαμβάνει υπόψη της στην υλοποίηση του Smart TV, με την ενσωμάτωση μιας πλούσιας γκάμας εφαρμογών που είναι χρήσιμες, εκπαιδευτικές και απολαυστικές. Ειδικότερα, το αυξανόμενο πλήθος των ειδικών εφαρμογών για την πλατφόρμα Smart TV που είναι διαθέσιμες μέσα από το LG App Store πλέον και στην Ελλάδα, καλύπτουν κάθε τομέα ενδιαφέροντος των καταναλωτών, όπως για παράδειγμα μουσική, γρίφους και πάζλ, ωροσκόπιο, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βίντεο κ.α., και εγγυώνται ψυχαγωγία και πληθώρα επιλογών για ολόκληρη την οικογένεια.
Πηγή : Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας