Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Βρείτε εύκολα και γρήγορα το χαμένο σας iPhone!

Εδώ και αρκετό καιρό η Apple έχει διαθέσει στο κοινό, την υπηρεσία Find My iPhone η οποία επιτρέπει σε κάθε χρήστη που την έχει ενεργοποιήσει στη συσκευή του, να εντοπίζει το τηλέφωνό του όπου και αν αυτό βρίσκεται σε περίπτωση που το έχει χάσει ή του το έχουν κλέψει.

Μέχρι σήμερα η εταιρία επέτρεπε στο χρήστη να εντοπίσει το τηλέφωνο στο χάρτη και στη συνέχεια, να στείλει μήνυμα στο τηλέφωνο για να ειδοποιήσει αυτόν που το έχει βρει ή αν του το είχαν κλέψει και ο κλέφτης δεν έλεγε να το επιστρέψει, μπορούσε να σβήσει όλα τα δεδομένο με το πάτημα ενός κουμπιού από τον υπολογιστή του.

Τώρα η Apple, ετοιμάζεται να ανανεώσει την υπηρεσία αυτή προσθέτοντας νέες απομακρυσμένες λειτουργίες σε περίπτωση που

κάποιος χάσει ή του κλέψουν το iPhone.

Έτσι εκτός τον εντοπισμό του χαμένου (ή κλεμμένου) τηλεφώνου, με το Find My iPhone ο χρήστης θα μπορεί επιπλέον να χρησιμοποιήσει την κάμερα και το μικρόφωνο του τηλεφώνου για να δει και να ακούσει αυτόν που το βρήκε.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε η Apple θα ενσωματώσει τις νέες λειτουργίες στην υπηρεσία όμως όσοι έχετε iPhone καλό θα είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή από εδώ δωρεάν για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.http://www.parapolitika.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας