Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Συνεργασία Happy Radio με κινέζικο ραδιόφωνο


Το συνδετικό κρίκο μεταξύ Κίνας και Ελλάδας φιλοδοξεί να αποτελέσει ο ραδιοφωνικός σταθμός 932 Happy Radio, μετά την επίσημη έναρξη συνεργασίας του σταθμού με το China Radio International.



Κατά τη διάρκεια του καθημερινού δεκάωρου προγράμματος, από τη 1 το μεσημέρι ως τις 11 το βράδυ, θα παρουσιάζονται επιμέρους θεματικές ενότητες που θα προβάλλουν την ασιατική κουλτούρα, με κυρίαρχες αναφορές στον κινεζικό πολιτισμό αλλά και πληροφορίες και ειδήσεις από τη σύγχρονη πραγματικότητα της Κίνας και των άλλων ασιατικών χωρών. Όσο για το μουσικό ύφος του σταθμού, αυτό θα παραμείνει το ίδιο, εμπλουτισμένο επιλεκτικά με ιδιαίτερα ακούσματα της ασιατικής και συγκεκριμένα της κινεζικής μουσικής.


Η Ελλάδα αποτελεί την 24η χώρα με την οποία εγκαινιάζει τη συνεργασία του το China Radio International. Η επίσημη έναρξη της συνεργασίας έγινε σε ειδική εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Ντίνος Ρόβλιας, αντιπροσωπεία του China Radio International, αλλά και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Global Broadcasting Media Management, Zhao Yinong.


(advertising.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...