Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Happening Now: νέα λειτουργία για το Facebook υπό εξέταση!



Το Facebook δε σταματά να προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο… αυτή τη φορά, τo δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, σκέφτεται να ενσωματώσει μια νέα λειτουργία με την ονομασία “Happening Now”.Πρόκειται στην ουσία για μια sidebar, τοποθετημένη δίπλα στην Αρχική Σελίδα (News Feed) που παρέχει πληροφορίες για τις πρόσφατες δραστηριότητες των φίλων μας. Αυτή τη στιγμή τεστάρεται η λειτουργία αυτή στις σελίδες περιορισμένου αριθμού χρηστών.

Η “Happening Now” παρουσιάζει τις νέες φιλίες, τα Likes και τα posts των φίλων μας, πράγματα που συνήθως προσπερνάμε στα τωρινά News Feed, αν έχουμε πολλούς ενεργούς φίλους. Με άλλα λόγια μας δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθούμε απο την αρχική μας σελίδα.Σύντομα θα δούμε αν η νέα sidebar θα ενσωματωθεί τελικά στις σελίδες μας, και αν ναι αν θα μπορούμε να επιλέξουμε να τη βλέπουμε ή όχι.
Πηγή: techgear

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...