Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

H εφημερίδα στο κινητό


Εναν ακόμη επιχείρημα σε όσους υποστηρίζουν ότι η εφημερίδα «πνέει τα λοίσθια» προσδίδει η νέα εφαρμογή CLIC2C, η οποία έρχεται να παντρέψει το χαρτί με τα κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τον Sol Saltiel, Managing Partner της Fast River, το CLIC2C αποτελεί μια πρωτοποριακή, mobile πλατφόρμα «print to web», καθώς συνδέει 100% τον «άψυχο» έντυπο κόσμο με τον διαδραστικό του διαδικτύου μέσω κινητών. «Eίναι σαν να έχεις μια τηλεόραση μέσα στην εφημερίδα» επισημαίνει και προσθέτει: «O χρήστης κινητού μέσω της προεγκαταστημένης εφαρμογής CLIC2C, σκανάρει ή φωτογραφίζει με τη συσκευή του κάτι τυπωμένο όπως, για παράδειγμα, καταχωρίσεις ή/και φωτογραφίες από αρθρογραφία σε εφημερίδες και περιοδικά. Aυτόματα, χωρίς να κάνει τίποτα άλλο -ούτε πληκτρολογεί, ούτε ψάχνει- αποκτά πρόσβαση σε αποκλειστικό οπτικοακουστικό περιεχόμενο που έχει άμεση σχέση με το διαφημιζόμενο προϊόν της καταχώρισης, όπως βίντεο, συνεντεύξεις, φωτογραφίες, κ.ά.».
(imerisia online)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...