Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Τί ετοιμάζει το Facebook;

H εφαρμογή του Facebook για iPhone, είναι η πιο δημοφιλής στο App Store αλλά αντίστοιχη για το iPad, δεν υπάρχει ακόμα. Φαίνεται όμως πως κάτι ετοιμάζεται και θα εμφανιστεί τις επόμενες εβδομάδες, μετά από πολύμηνη ανάπτυξη.

Αρθρογράφος των Νew York Times, αναφέρει πως η εφαρμογή ετοιμάζεται σχεδόν ένα χρόνο τώρα και έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του iPad.

Θα περιέχει ειδικά προσαρμοσμένες εκδόσεις των Facebook Groups και Facebook Chat και θα εκμεταλλεύεται τις κάμερες του iPad για απευθείας ανέβασμα φωτογραφιών.

Από την πλευρά του Facebook, απέφυγαν να σχολιάσουν την ουσία της είδησης και να την επιβεβαιώσουν. Περιορίστηκαν στον να αναφέρουν την πολύ καλή σχέση που έχουν με την Apple και πως για την ώρα δεν έχουν τίποτε ανακοινώσιμο. Το ίδιο έπραξαν και από την πλευρά της Apple.

Σύμφωνα ωστόσο με τη New York Times, όχι μόνο το Facebook for iPad app είναι προ των πυλών αλλά ετοιμάζεται και ειδική έκδοση του Facebook, βελτιστοποιημένη για iPad.
ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr(real.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...