Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Facebook: Έπιασε τα 750 εκατομμύρια σε μέλη


Ο αγώνας δρόμου του Facebook για να φτάσει το 1 δις μέλη γίνεται πραγματικότητα, αφότου η τελευταία καταμέτρηση των ενεργών λογαριασμών αγγίζει τα 750 εκατομμύρια!

Το νούμερο αυτό έρχεται μέσα από το PR του Facebook, αν και σε μια προσπάθεια άμεσης προσέγγισης για επίσημη δήλωση, το Facebook αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ο Jason Kincaid του TechCrunch, ο οποίος προσέγγισε το Facebook, πιστεύει πως ο λόγος για τον οποίον δεν έχουμε κάποια επίσημη δήλωση όσον αφορά τους χρήστες του Facebook, από το οριακό νούμερο των 500 εκατομμυρίων και μετά, είναι πως η εταιρεία αναμένει το «μαγικό» 1 δις προτού ανανεώσει τη στατιστική της.


Σύμφωνα με τα λεγόμενά του: «Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Η εταιρεία δεν έχει επίσημα ανακοινώσει κάποια ενημέρωση χρηστών από τότε που έφτασε τα 500 εκατομμύρια χρήστες έναν χρόνο πριν. Το Facebook συνεχίζει φυσικά να αναπτύσσεται έκτοτε. Πιστεύω πως απλά περιμένει να αγγίξει το 1 δις προτού ανανεώσει επίσημα τη στατιστική της.»

Τελευταία κυκλοφορούσε μια δήλωση πως το Facebook είχε αγγίξει τα 600 εκατομμύρια ενεργά μέλη τον μήνα – φήμη που ξεκίνησε η Goldman Sachs, αλλά όπως όλα δείχνουν, και αυτό το γιγαντιαίο νούμερο έχει ξεπεραστεί.
Πρόκειται για εξαιρετικά νέα για τον ιδρυτή και CEO του Facebook, Mark Zuckerberg, καθώς οι τελευταίες ειδήσεις αναφέρουν πως η δικαστική διαμάχη με τους περιβόητους διδύμους Winklevoss μάλλον θα λήξει μετά από εφτά χρόνια, μιας και οι τελευταίοι αποφάσισαν να μην κάνουν έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο, θέτοντας οριστικό τέλος στη διαμάχη αυτή.
Πηγή: pcw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...