Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Οι «κόκκινοι» επιστρέφουν στο Έθνος;

 Από τα «μικρά» των εφημερίδων, αλίευσα μια ενδιαφέρουσα είδηση: Είναι ανοικτό- διάβασα, το θέμα επιστροφής του Κώστα Καλλίτση στο Έθνος και δη σε θέση υπερδιευθυντή- υπεύθυνου και για τις δύο εφημερίδες του Πήγασου.

Αυτό, υποστηρίζει το «Ποντίκι» προσθέτοντας ότι ακούγεται και στη Μεταμόρφωση και το Φάληρο, μιας και ο Καλλίτσης αρθρογραφεί στην «Καθημερινή».
Τυγχάνει να μην έχω την τύχη να γνωρίζω τον Καλλίτση, αλλά ρωτώντας πας στην Πόλη.
Το πρώτο που έμαθα είναι ότι υπήρξε διευθυντής της Ημερησίας και (στη συνέχεια) του Έθνους μετά την αποχώρηση του Δ. Μπενέκου. Προέρχεται- μου είπαν από το ΚΚΕ, αλλά το κακό ΚΚΕ της ίντριγκας και της φράξιας. «Κάτι σε Κιμπουρόπουλο μου κάνει» παρατήρησα και πήρα την απάντηση «μέσα έπεσες».
Από το Έθνος έφυγε με απόφασή του πατρός Γιώργου Μπόμπολα, παρά την φιλική του σχέση με τον υιό Φώτη και την εξίσου φιλική σχέση με τη σύζυγο του Φώτη Ειρήνη Μανουσάκη. Μάλιστα- λένε, πατέρας και γιος μάλωσαν γι αυτό.
Πριν φύγει, η κόντρα του με τον Γιώργο Χαρβαλιά έγραψε ιστορία. Τότε στο Έθνος μιλούσαν για μάχη των «κόκκινων» (λόγω της πολιτικής προέλευσης του Καλλίτση) με τους «κυνηγούς» (λόγω του χόμπι του Χαρβαλιά). Τελικώς... Καλλίτσης τη χλόη έσειε, κακό του κεφαλιού του- αυτό είναι όμως άλλη ιστορία.
Βρέθηκε στην Καθημερινή, φημολογείται με στήριξη πρώην υπουργού τρελού Σημιτικού, όπως και ο ίδιος τρελός Σημιτικός υπήρξε.




Δεν έγινε ποτέ Νο 1 όπως θα ήθελε και ακολούθησε στην Εθνική τράπεζα τον κολλητό του Απόστολο Ταμβακάκη ως διευθυντής του γραφείου τύπου, κρατώντας όμως μια συνεργασία με την Καθημερινή- σε επίπεδο αρθρογραφίας τουλάχιστον.
Το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Μεταμόρφωση- μου λένε από την άλλη πλευρά, δείχνει ότι ο Φώτης μπορεί να χρησιμοποιεί ποικιλοτρόπως τον Τσεκούρα, αλλά διστάζει να επενδύσει για το μέλλον σε αυτόν. Δέχεται βλέπετε παράπονα και από στελέχη του μαγαζιού και πιθανότατα προτιμά τον άνθρωπο με τον οποίο είχε και έχει καλές σχέσεις.
Η επιστροφή του Καλλίτση, θα σημάνει και άλλα πράγματα σε πολιτικό επίπεδο- εικάζεται. Αλλά αυτά είναι αλλουνού παπά... ευαγγέλιο.
Εδώ θα είμαστε να τα λέμε.
(Αναδημοσίευση απο NewPost)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...