Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Η Μισέλ Ομπαμα γίνεται... ηθοποιός


Σε μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της Αμερικής αναμένεται να εμφανιστεί η Μισέλ Ομπάμα, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Reuters». Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ θα εμφανιστεί σ' ένα επεισόδιο της παιδικής σειράς «i-Carly» προκειμένου να προωθήσει το πρόγραμμα «Joining Forces», μια πρωτοβουλία με στόχο την ευαισθητοποίηση και την υποστήριξη των οικογενειών των στρατιωτών. Μάλιστα, ο δημιουργός και παραγωγός της σειράς Νταν Σνάιντερ έγραψε το επεισόδιο αυτό ειδικά για τη Μισέλ Ομπάμα και το συγκεκριμένο πρόγραμμα.


Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, η πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η κόρη ενός συνταγματάρχη που υπηρετεί στο εξωτερικό. Οταν δύο φίλοι της -υπερβαίνοντας τους κανόνες- τη βοηθούν να συνομιλήσει διαδικτυακά με τον μπαμπά της για να του ευχηθεί την ημέρα των γενεθλίων του, η πρώτη κυρία (που όπως αντιλαμβάνεστε θα υποδύεται τον εαυτό της) το ανακαλύπτει και μπαίνει και αυτή στην κουβέντα τους.

Η σειρά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό πήρε το πράσινο φως για να συνεχιστεί του χρόνου για πέμπτη σεζόν. Μάλιστα, την λατρεύουν οι κόρες της οικογένειας Ομπάμα, που θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να δουν σε αυτήν να πρωταγωνιστεί η... μαμά τους. Το συγκεκριμένο επεισόδιο με τη Μισέλ Ομπάμα αναμένεται να προβληθεί στην Αμερική τον Ιανουάριο.
(star.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...