Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η Νόνη αναλαμβάνει να μεγαλώσει... "Γονείς από κούνια" !




Εξαιρετικά αφιερωμένη στις... μαμάδες, αλλά και στους... μπαμπάδες, είναι η ολοκαίνουργια εβδομαδιαία εκπομπή του ΣΚΑΪ , "Γονείς από κούνια" , με την οποία η Νόνη Δούνια επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές επάλξεις !

Μετά από δύο περίπου μήνες συζητήσεων, το τηλε-συνοικέσιο Νόνης Δούνια - ΣΚΑΙ έγινε και έτσι η Νόνη από την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι, αναλαμβάνει να μας μάθει τα πάντα γύρω από τον μαγικό και παράλληλα δύσκολο κόσμο των παιδιών.

Η Νόνη μανούλα κι αυτή, αποφάσισε την μεγάλη της αγάπη, τα παιδιά, να την "μεταμορφώσει" σε επάγγελμα γι ΄αυτό και τα τελευταία χρόνια στην TV, επιμένει... παιδικά ! Μην ξεχνάτε πως το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια, είχε παρουσιάσει ανάλογες εκπομπές - οι οποίες είχαν ,όμως, διαφημιστικό χαρακτήρα - και στο παρελθόν και οι οποίες ουσιαστικά την βοήθησαν σιγά-σιγά στο να φτάσει στο σημείο και να αναλάβει επιτέλους την παρουσίαση της δικής της, κανονικής, κανονικότατης εκπομπής.

Αυτή η νέα, λοιπόν, εκπομπή του ΣΚΑΙ, μας ταξιδεύει στον δύσβατο

όσο και μαγικό κόσμο της μητρότητας και της πατρότητας. Με οδηγό την Νόνη, θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τη μακριά διαδρομή του μεγαλώματος των παιδιών, με αφετηρία την ιδέα της σύλληψης και τελικό στόχο τα ύστερα χρόνια της εφηβείας, εξετάζοντας όλες τις πτυχές των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν ενδιάμεσα.

Συνεπιβάτες μας είναι αναγνωρισμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διαιτολόγοι και επιστήμονες κάθε ειδικότητας που σχετίζεται με την ανατροφή των παιδιών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μας συμβουλέψουν και να λύσουν όλες τις απορίες μας.
Και όπως σε κάθε ταξίδι, δεν ξεχνάμε να κάνουμε κάθε τόσο τις απαραίτητες στάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία πάντα παρέα με όλη την οικογένεια. Γιατί περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο η χαρά και η απόλαυση του ταξιδιού είναι αυτές που του δίνουν αξία.

Παρουσίαση: Νόνη Δούνια
Σκηνοθεσία: Μάνος Βελάνης
Αρχισυνταξία: Μαριλένα Φραγκιάδη
Executive Producer: Νάγια Παπαχατζή
παραγωγή της Stefi Productions
www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...