Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

“Ζητήσαμε να εκδικαστεί κατ΄εξαίρεση η υπόθεση”


H “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.” με δ.τ. ALTER CHANNEL διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα ψευδή δημοσιεύματα αναφορικά με τη δήθεν δυνατότητα εκδίκασης της υπόθεσης υπαγωγής της εταιρείας στη διαδικασία συνδιαλλαγής κατ’ άρθρο 99 Ν. 3588/2007 και της επιλογής της εταιρείας αντί για την εκδίκαση της υπόθεσης, της αναβολής αυτής, ανακοινώνει το εξής: την 14η Ιουνίου 2011, με επιμέλεια του νομικού τμήματος της εταιρείας, υπεβλήθη αίτημα στο Προϊστάμενο της Τριμελούς Διοικήσεως του Πρωτοδικείου Αθηνών, προκειμένου να συζητηθεί κατ’ εξαίρεση η υπόθεση με διορισμό προσωπικού ασφαλείας, λόγω της σπουδαιότητας αυτής και καθόσον ήταν γνωστό ότι, εν όψει της γενικής απεργίας της 15ης Ιουνίου 2011 και της συμμετοχής σε αυτή των δικαστικών υπαλλήλων, όλες οι υποθέσεις που είχαν προσδιοριστεί για να εκδικαστούν την ίδια ημέρα ενώπιον του αρμόδιου τμήματος του Πρωτοδικείου, θα ματαιώνονταν αναγκαστικά.


Το αίτημα της εταιρείας για την κατ’ εξαίρεση εκδίκαση της υπόθεσης απορρίφθηκε, κατόπιν εκδόσεως σχετικής απορριπτικής απόφασης εκ μέρους του Πρωτοδικείου Αθηνών. Στην ίδια απόφαση η Διοίκηση του Πρωτοδικείου δέχτηκε μόνο το επικουρικό αίτημα της εταιρείας, δηλαδή να χορηγήσει στην εταιρεία κατ’ εξαίρεση την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης στη συντομότερη δυνατή δικάσιμο, δηλαδή στην 4η Ιουλίου 2011.
(typologies)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...