Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Εκλογές ΕΔΕΕ: Μοναδικός υποψήφιος ο Δ.Γ. Μαύρος

Ο Δημήτρης Γ. Μαύρος νυν πρόεδρος της ΕΔΕΕ, είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της Ενωσης, οι αρχαιρεσίες για το νέο 13μελές Δ.Σ. της οποίας πραγματοποιούνται την Τρίτη 28/6.
 
Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου έληξε τυπικά η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων. Η Γενική Συνέλευση και η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθούν στις 4 μ.μ. στο ξενοδοχείο Semiramis, για την ανάδειξη, εκτός του προέδρου, και των μελών των διοικουσών επιτροπών των τομέων και φυσικά του νέου διοικητικού συμβουλίου, καθώς και νέας ελεγκτικής επιτροπής.

Η ημερήσια διάταξη

1. Έγκριση Έκθεσης Πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΕΕ από 23.6.2010 μέχρι και 28.6.2011.
2. Έγκριση Διαχειριστικού Απολογισμού Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΕΕ καθώς και του ετήσιου ισολογισμού της ΕΔΕΕ για την περίοδο από 1.1.2010 έως και 31.12.2010.
3. Έγκριση Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής για το διάστημα από 1.1.2010 έως και 31.12.2010.
4. Απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΕΕ και Ελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη
5. Απόφαση κατάρτισης Κώδικα Δεοντολογίας ΕΔΕΕ ανά Τομέα  – Υιοθέτηση Γενικών Αρχών
6. Τροποποίηση Καταστατικού ΕΔΕΕ:
- Αναθεώρηση πειθαρχικής διαδικασίας
- Πρόβλεψη ένταξης Business Units ως ειδικής κατηγορίας Μελών σε άλλο τομέα από αυτόν του τακτικού Μέλους
7. Εκλογή Προέδρου & Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΕΕ.
8. Εκλογή Μελών των Διοικουσών Επιτροπών των Τομέων της ΕΔΕΕ.
9. Εκλογή Μελών Ελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης.

Υπενθυμίζεται το Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση και εκλέγεσθαι στα διάφορα όργανα της Ένωσης έχουν αποκλειστικά και μόνο τα Τακτικά Μέλη, που επιπλέον έχουν εκπληρώσει ολοσχερώς τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι της Ένωσης.

Σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΔΕΕ, Άρθρο 16 παράγραφος 1:

(advertising.gr)
«Η Γενική Συνέλευση, τακτική ή έκτακτη, βρίσκεται σε απαρτία εφόσον τα Τακτικά μέλη που παρίστανται (αυτοπροσώπως ή δια του εκπροσώπου τους) και έχουν δικαίωμα ψήφου κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 6 είναι περισσότερα από τα Τακτικά μέλη που απουσιάζουν.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση συνέρχεται εκ νέου στον ίδιο τόπο (ή και σε άλλο τόπο, που καθορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο, εφόσον ειδοποιηθούν εγγράφως για αυτό τα μέλη, πριν από δύο εργάσιμες ημέρες) και κατά την ώρα της αντίστοιχης ημέρας της επόμενης εβδομάδας, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που παρίστανται ή εκπροσωπούνται, χωρίς να απαιτείται νέα πρόσκληση για το λόγο αυτό».

Υπενθυμίζεται επίσης ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παρ. 1.3 και 1.4 του άρθρου 17 του Καταστατικού, μετά την επιβεβαίωση του Εκλογικού Καταλόγου από την Γενική Συνέλευση, η οποία γίνεται προ της έναρξης της πρώτης ψηφοφορίας που περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη, δεν είναι δυνατή η συμμετοχή στις ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου και Διοικουσών Επιτροπών Μέλους που δεν περιλαμβάνεται στον Κατάλογο αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...