Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Προσπαθεί ο ΑΝΤ1 να πείσει τη Ζέτα για πρωινή εκπομπή;


Τα τηλεοπτικά σενάρια της νέας σεζόνΟι φήμες αυτή την εποχή οργιάζουν! Βλέπετε, βρισκόμαστε σε μεταγραφική, τηλεοπτική περίοδο και σε περίοδο τηλεοπτικού ανασχεδιασμού και χάραξης νέας τηλε-στρατηγικής διακαναλικά, με αποτέλεσμα να ακούγονται καθημερινά απίστευτα σενάρια... Έτσι, λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες μας προέκυψε ακόμα ένα τρελό τηλεοπτικό σενάριο, το οποίο άρχισε σιγά σιγά να... φουντώνει για τα καλά!


Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη σεναριολογία, οι Αντεννικοί, έχουν αρχίσει να πολιορκούν και να πολιορκούν στενά τη Ζέτα Μακρυπούλια!

Όπως γράφει το «TV Έθνος» η στενή πολιορκία των ανθρώπων του καναλιού του Αμαρουσίου προς το πρόσωπο της Ζέτας έχει να κάνει, με το να την πείσουν να γίνει... πρωινός τύπος και να αναλάβει την παρουσίαση του νέου πρωινάδικου που έχουν στα σκαριά για του χρόνου.Όμως, οι φήμες αυτές για την ώρα διαψεύδονται κατηγορηματικά από τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού, τα οποία μας είπαν χαρακτηριστικά πως «εδώ δεν ξέρουν για το αν η Ζέτα είναι στο "Dancing 3", για ποιο πρωινό μιλάμε;».


(newsbeast)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας