Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Απίστευτο σελίδα στο Facebook για τον θάνατο του Λάντεν !!!


Μέσα σε περίπου δύο ώρες από την πρώτη αναφορά (και επικυρώθηκε από τον Πρόεδρο Obama) ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν έχει σκοτωθεί μια σελίδα Facebook  με τον τίτλο « Ο Οσάμα μπιν Λάντεν είναι νεκρός" έχει ήδη συσσωρεύσει πάνω από 250.000 "Like" (8:53 ώρα Ελλάδος).
Η σελίδα φαίνεται να έχει χιλιάδες "Like" το λεπτό και επίσης, ανταλλαγή και εκατοντάδες σχόλια και links με  ιστορίες και ειδήσεις.
Είναι ενδιαφέρον ότι, η ίδια η σελίδα φαίνεται να έχει γίνει setup αρκετά πριν από την επίσημη ανακοίνωση ως ένας τρόπος για να υποστηρίξει τη θεωρία ότι ο Μπιν Λάντεν είχε πράγματι πεθάνει πολύ καιρό πριν.
Η  περιγραφή της σελίδας είναι εν μέρει ως εξής :
" Ο Οσάμα μπιν Λάντεν δεν έχει βρεθεί και δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί γιατί πέθανε εδώ και πολύ καιρό. Αυτό μπορεί να είναι νέα για σας, διότι δεν ήταν στις ειδήσεις. Ο θάνατος του είναι κρίσιμος για τη CIA, επειδή θέλουν να πιστέψουμε σε αυτόν και τον λεγόμενο «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» που έχει κάνει τον κόσμο πιο επικίνδυνο. Εάν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν ζωντανός, θα είχε ήδη βρεθεί. - Όπως ακριβώς και ο Σαντάμ Χουσεΐν »

Παρ 'όλα αυτά, η σελίδα  τώρα λειτουργεί ως  πίνακας συζητήσεων για την ιστορική είδηση σε πραγματικό χρόνο.
Όποιος θέλει να επισκεφτεί την σελίδα ας πατήσει εδώ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...