Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

To Yοutube νοικιάζει τώρα και ταινίες!

Το YouTube, σύμφωνα με ξένη ιστοσελίδα η οποία ασχολείται με τη διασκέδαση, τελικά συμφώνησε με τα στούντιο του Hollywood, έτσι ώστε να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της ενοικίασης ταινιών online. 

Η αναφορά του site, “The Wrap”, κάνει λόγο για συμφωνίες με Sony, Warner και Universal, όπως επίσης και μικρότερα στούντιο σαν το Lionsgate, Kino Lorber και άλλους. Αυτό βέβαια δεν φαίνεται –ακόμα- να απειλεί το Netflix, το οποίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή site για online rental στις Η.Π.Α.

Παραδόξως, ένα ανώνυμο στέλεχος του Netflix ανέφερε πως είναι καλό για την αγορά, να υπάρχει και άλλος ένας ανταγωνιστής ο οποίος θα προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης και αγοράς ταινιών.

Η Apple, πάντως,

είναι η εταιρία η οποία έχει τη μεγαλύτερη απήχηση σε ό,τι αφορά τις Video On Demand υπηρεσίες με το iTunes. Η εν λόγω υπηρεσία αναμένεται και στην Ελλάδα.

Ας ελπίσουμε πως η νέα υπηρεσία του YouTube πρόκειται να έχει απήχηση και χαμηλές τιμές, και το streamingνα μπορέσει στο μέλλον να γίνει και σε 3D και 4Κ ποιότητα!

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...