Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Με επτά νέα καταστήματα επεκτείνεται η Lidl


Σε λειτουργία από την επόμενη εβδομάδα

Με 7 νέα καταστήματα επεκτείνεται η Lidl, εταιρεία σούπερ μάρκετ discount, στην ελληνική αγορά, από την Πέμπτη 14 Απριλίου. Η Lidl έχει ήδη σημαντική παρουσία με περισσότερα από 200 καταστήματα και 4.000 εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, τα νέα καταστήματα βρίσκονται στις ακόλουθες περιοχές:

Αθήνα:

- Κάτω Πατήσια

- Λεωφόρος Θηβών

- Νέα Μάκρη

Θεσσαλονίκη:

- Καλαμαριά

- Σταυρούπολη

- Θέρμη

Αχαΐα:

- Ρίο-Ακταίο

Νέες θέσεις εργασίας και στήριξη της εγχώριας παραγωγής

Η πρόθεση της εταιρείας, όπως διευκρινίζει σε σχετική ανακοίνωση, είναι με επενδύσεις στην ελληνική αγορά, παρά τις δύσκολες συνθήκες, που επικρατούν, να δημιουργήσει νέες άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας, μέσα από την κατασκευή και επάνδρωση νέων καταστημάτων και να συμβάλει στην τόνωση της επιχειρηματικής ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας. Επίσης, στηρίζει τους Έλληνες προμηθευτές και τις ελληνικές επιχειρήσεις σε μεγάλο βαθμό, διευρύνοντας ολοένα και περισσότερο τη γκάμα της με ελληνικά προϊόντα.

Στα Lidl μπορεί κάποιος να επωφεληθεί από ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα προσφορών σε μη τρόφιμα όλο το χρόνο, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού. Επίσης, η Lidl Hellas απορρόφησε τρεις φορές την αύξηση του ΦΠΑ, μέσα στο 2010.

Δέσμευση της εταιρείας είναι να συνεισφέρει στην αειφόρο ανάπτυξη και να βρίσκεται κοντά στην κοινωνία με την ίδια δυναμική και στο μέλλον, μέσω προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει. Ακόμη, η Lidl στηρίζει ενεργά Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και Ιδρύματα ευπαθών κοινωνικών ομάδων στις περιοχές, που δραστηριοποιείται, ενώ, παράλληλα, προάγει την ιδέα του εθελοντισμού ανάμεσα στους εργαζόμενούς της.newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...