Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

CoinMad.com: Μια... ανάστροφη δημοπρασία!


Τη μέχρι σήμερα λογική λειτουργίας των ιστοσελίδων ηλεκτρονικών δημοπρασιών έρχεται να αλλάξει το νέο site ηλεκτρονικών δημοπρασιών CoinMad.comΤη μέχρι σήμερα λογική λειτουργίας των ιστοσελίδων ηλεκτρονικών δημοπρασιών έρχεται να αλλάξει το νέο site ηλεκτρονικών δημοπρασιών CoinMad.com.
Μέχρι σήμερα, ο χρήστης που ενδιαφερόταν να συμμετά;σχει σε κάποια ηλεκτρονική δημοπρασία, αρχικά επέλεγε το προϊόν που τον ενδιέφερε από το site, στη συνέχεια επέλεγε τη δημοπρασία που ταίριαζε στις προτιμήσεις του (τιμή εκκίνησης, κατάσταση προϊόντος, χρόνος παράδοσης κλπ) και κατόπιν συμμετείχε στη δημοπρασία «χτυπώντας» ηλεκτρονικά το προϊόν που τον ενδιέφερε.
To CoinMad.com έρχεται να γυρίσει από την... ανάποδη αυτή τη λογική. Αντί ο χρήστης - αγοραστής να ψάχνει για να
βρει να αποκτήσει το προϊόν που τον ενδιεφέρει σε μία ηλεκτρονική δημοπρασία, δηλώνει μόνο το προϊόν που τον ενδιαφέρει (με τυχόν επιμέρους χαρακτηριστικά) και τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να δώσει ως «τιμή εκκίνησης», και στη συνέχεια οι πωλητές είναι εκείνοι που συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιός θα δώσει στο χρήστη την καλύτερη προσφορά για το προϊόν που ψάχνει.
Δημιούργημα των Κώστα Οργανόπουλου και ο Μάνου Κουφάκη, το CoinMad.com είναι το website με την πληρέστερη και αναλυτικότερη κατηγοριοποίηση προϊόντων, από οποιοδήποτε ελληνική σελίδα αγοραπωλησιών, σύμφωνα με τους δημιουργούς τους. Μέσα από αυτό, ο χρήστης μπορεί να βρει πάνω από 10.000 διαφορετικές βασικές κι επιμέρους κατηγορίες, με αποτέλεσμα την σχεδόν τέλεια καταχώρηση των προϊόντων των συνεργαζόμενων πωλητών και μια ιδιαίτερα ξεκούραστη αναζήτηση προϊόντων.
Το CoinMad πραγματοποιεί, σε συνεργασία με τα online καταστήματα που συνεργάζεται, κάθε μήνα διαγωνισμούς για όλους τους χρήστες, στους οποίους προσφέρει υπέροχα δώρα (όπως κάμερες Canon, ηχοσυστήματα LG, ψηφιακούς αποκωδικοποιητές Crypto, ρολόγια Diesel, γυαλιά ηλίου Giorgio Armani, τσάντες Gianni κ.ά.) http://www.xrimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...