Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Deltiokairou.gr από την 24Media


 

Τη νέα της υπηρεσία για τον καιρό, με την επωνυμία deltiokairou.gr, παρουσίασε η 24Media.
 
Με περισσότερα από 13.300 σημεία πρόγνωσης στην Ελλάδα και με βάση προηγμένες διεθνείς πλατφόρμες, το deltiokairou.gr καινοτομεί βασιζόμενο σε πρωτοποριακές επιμέρους υπηρεσίες, όπως δυναμικοί χάρτες, κατανοητά διαγράμματα, έξυπνα εικονίδια, προσφέροντας έγκυρη πρόγνωση καιρού. Επιπλέον, παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αναζητούν οι χρήστες, όπως αναλυτικές προγνώσεις για τις επόμενες πέντε μέρες και για τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όλα με τη σφραγίδα της ΕΜΥ και της νορβηγικής StormGeo, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην παροχή προγνώσεων καιρού.

Παράλληλα, το deltiokairou.gr προσφέρει δορυφορική απεικόνιση, αναλυτικούς χάρτες βροχόπτωσης αλλά και κλιματική αναφορά της μηνιαίας μέσης θερμοκρασίας, ενώ διευρύνει το περιεχόμενό του με έκτακτη επικαιρότητα και ειδήσεις, σχετικά θέματα για το περιβάλλον και την υγεία, καθώς και προτάσεις για ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Το deltiokairou.gr λανσάρεται με το σλόγκαν «Ο καιρός κάθε στιγμή» και αποτελεί το 19o brand της 24Media.

(advertising.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...