Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Παραίτηση Νέζη από το ΔΟΛ


Ανακοίνωση ΔΟΛ

Η ΔΟΛ ΑΕ ανακοινώνει ότι ο κ. Στ. Νέζης, σύμβουλος της διοίκησης του ομίλου και επικεφαλής της Επιχειρηματικής Μονάδας των Θυγατρικών Εταιρειών, διευθύνων σύμβουλος στις θυγατρικές εταιρείες του ομίλου STUDIO ATA AE, MULTIMEDIA AE, ΔΟΛ DIGITAL AE και στις από κοινού ελεγχόμενες εταιρείες ΙΡΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΕΒΕ και HEARST ΔΟΛ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ καθώς και εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΟΛ ΑΕ, είχε αιτηθεί από τις αρχές του Φεβρουαρίου 2011 τη μη περαιτέρω ανανέωση της εργασιακής σύμβασης του με την εταιρεία, η οποία έληγε στις 28 Φεβρουαρίου 2011.


Η διοίκηση της ΔΟΛ ΑΕ ζήτησε από τον κ. Νέζη, για την ομαλή λειτουργία και συνέχεια των δραστηριοτήτων του ομίλου ΔΟΛ, να παραμείνει στον όμιλο μέχρι το τέλος του Μαρτίου 2011.

Η ΔΟΛ ΑΕ εκφράζει τις ευχαριστίες της στον κ. Στέργιο Νέζη για την επικοδομητική και αποδοτική συνεργασία και γνωστοποιεί ότι παραμένει μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΛ ΑΕ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...