Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Alter: Συνεχίζεται το αδιέξοδο!


"Οχι" των τεχνικών στον Γιαννίκο! Σε πλήρες αδιέξοδο κατέληξε η έκτακτη συνάντηση των σωματείων των εργαζομένων με το διευθύνοντα σύμβουλο του Alter κ. Κώστα Γιαννίκο.

Ο κ. Γιαννίκος, αφού ζήτησε από τους τεχνικούς του σταθμού να αποσύρουν τις επισχέσεις εργασίας που ουσιαστικά μπλοκάρουν την λειτουργία του, υποσχέθηκε - κατα τη συνήθη τακτική του!- ότι από τη στιγμή που ο σταθμός θα εκπέμψει κανονικά, είναι θέμα δύο εβδομάδων να πληρωθούν -περίπου πριν από το Πάσχα- ΟΛΑ τα δεδουλευμένα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, όταν ζητήθηκε από τον κ. Γιαννίκο να δώσει εγγράφως τη δέσμευσή του, εκείνος αρνήθηκε!! Ακολούθησε συνέλευση των τεχνικών του Alter, οι οποίο ενημερώθηκαν από το σωματείο τους για την πρόταση του δ/ντος συμβούλου του σταθμού και την υπόσχεσή του για πληρωμές πριν το Πάσχα. Το κλίμα που επικράτησε μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν "ας μας το δώσουν γραπτώς και θα το συζητήσουμε"!
Να θυμίσουμε ότι ανάλογη υπόσχεση είχε δώσει ο κ. Γιαννίκος και για τις 24 Μαρτίου- η οποία έμεινε μόνο στα λόγια!

Νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστό ότι αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση της μετοχής της εταιρείας «Ελεύθερη Τηλεόραση», η οποία ανακοίνωσε πως δεν είναι σε θέση να δημοσιεύσει εγκαίρως τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση του 2010, λόγω των συνεχόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων του προσωπικού της."


Η απόφαση για την αναστολή ελήφθη από τις αρχές του Χρηματιστηρίου μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Νωρίτερα η εταιρεία έκανε γνωστό πως "λόγω των συνεχόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων του προσωπικού της" δε θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα του τελευταίου οικονομικού έτους εγκαίρως.
 

(Αναδημοσίευση απο newsbomb)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...