Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Διάψευση από την “Option Press”


Διαψεύδει την είδηση περί επίσχεσης εργασίας στα περιοδικά”EVO” και “CAR”, με επιστολή της “`Option Press” κάνοντας λόγος λόγο για αστήρικτα δημοσιεύματα” και για “υπονόμευση της πετυχημένης εικόνας της εταιρείας”. Όμως δεν πρόκειται για “πληροφορίες” αλλά για την  επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΠΗΤ ( http://www.paron.gr/typologies/?s=option+press)την οποία επιχειρεί με καθυστέρηση ημερών να διαψεύσει η εκδοτική εταιρεία.

Από την πλευρά της η “Option Press”  υποστηρίζει τα εξής:

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν σε κάποιες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο αναφορές σχετικές με επίσχεση εργασίας στην εταιρία OPTION PRESS ΑΕ. Λογικό είναι τέτοια αστήρικτα δημοσιεύματα να προβλημάτισαν κάποιους από εσάς.


Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις αναληθείς σχετικές αναφορές και σας δηλώνουμε ότι δεν συντρέχει καμία επίσχεση εργασίας από το προσωπικό της OPTION PRESS AE. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα περιοδικά EVO και CAR, που εκδίδονται από το 2002 και 2006 αντίστοιχα, συνεχίζουν χωρίς προβλήματα την επιτυχημένη πορεία τους και αποτελούν, κατά κοινή διαπίστωση, δύο από τους σημαντικότερους και διαχρονικότερους τίτλους  της διεθνούς και ελληνικής  αγοράς.
Τέτοιου είδους δημοσιεύματα στοχεύουν ξεκάθαρα στην υπονόμευση της επιτυχημένης εικόνας της εταιρίας μας καθώς και των καταξιωμένων αυτών τίτλων, ενώ θα έπρεπε ίσως να αναρωτηθεί κανείς ποιος είναι τελικά ο κερδισμένος από τέτοιες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...