Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Π. Τζωρτζάκης από την Forthnet

Η Forthnet  ανακοινώνει την αποχώρηση, κατόπιν παραίτησής του, του κ. Παντελή Τζωρτζάκη, από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Αντιπροέδρου της εταιρίας, καθώς και από τις αντίστοιχες θέσεις του στα ΔΣ των λοιπών εταιριών του Ομίλου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Παντελής Τζωρτζάκης υπήρξε εμπνευστής και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας από τη σύστασή της (1995) ασκώντας καταλυτικό ρόλο στην δημιουργία, εξέλιξη και καθιέρωση της Εταιρείας ως έναν από τους πρωτοπόρους και πιο αξιόπιστους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Κατά τη συνεδρίαση του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου ο κος Παντελής Τζωρτζάκης ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ., τους συνεργάτες του και τους λοιπούς εργαζόμενους για την συνεργασία και την σημαντική για την πορεία της Εταιρείας συμβολή τους, καθώς επίσης και όλους τους μετόχους της Εταιρείας από την ίδρυσή της για την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπό του. Τέλος, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη νέα διοίκηση για την υλοποίηση των επόμενων στόχων της Εταιρείας.

Χρέη Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Forthnet Α.Ε. αναλαμβάνει

ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος ανήκει επίσης στα ιδρυτικά στελέχη της Εταιρείας και έχει διατελέσει επικεφαλής καίριων διευθύνσεών της (Τεχνικός Διευθυντής, Διευθυντής Πωλήσεων, Εμπορικός Διευθυντής, Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών Ομίλου Εταιρειών Forthnet), καθώς και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών NOVA.
Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος, o οποίος αναλαμβάνει επίσης αντίστοιχα καθήκοντα και στις λοιπές εταιρείες του Ομίλου, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή του και δήλωσε ότι αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εκείνον η περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας και εκπλήρωση των στόχων της.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Deepak Srinivas Padmanabhan, αναφέρθηκε στην εντιμότητα και το ήθος του κ. Παντελή Τζωρτζάκη και τον ευχαρίστησε για την καθοριστική για την ανάπτυξη της Εταιρείας συνολική προσφορά του. Τέλος, ευχήθηκε στον κ. Πάνο Παπαδόπουλο κάθε επιτυχία στη νέα αποστολή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Μετά από την ως άνω αντικατάσταση του κ. Παντελή Τζωρτζάκη το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συγκροτείται σε Σώμα, ως ακολούθως:

1. Deepak Srinivas Padmanabhan, Πρόεδρος
2. Παναγιώτης Παπαδόπουλος , Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
3. Johannes Fransciscus Botman, μη εκτελεστικό μέλος
4. Βασίλειος Δουγαλής, μη εκτελεστικό μέλος
5. David Kay, μη εκτελεστικό μέλος
6. Edwin Lloyd, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
7. Majid Mohsin, μη εκτελεστικό μέλος
8. Bhavneet Singh, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
9. Michael Warrington, μη εκτελεστικό μέλος isotimia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας